shutterstock_174303608

Welkom op de website van Autoschade Amerongen

Autoschade! Wat nu? Schade aan uw auto is altijd vervelend. Of het nu gaat om hagelschade, krassen in de lak of een grote schade. U wilt dat uw auto zo snel mogelijk veilig en vakkundig wordt hersteld. Dat alles soepel geregeld wordt, ook met de verzekering. En met garantie als FOCWA erkend bedrijf. Dat is precies waar Autoschade Amerongen voor staan en jarenlange ervaring in heeft. Wekelijks handelen we kleine en grote schades naar volle tevredenheid af. Uw zorgelijke blik bij autoschade verandert bij ons al snel in een glimlach bij oplevering.

Maar ook zonder schade hebben we vakkundige oplossingen op allerlei gebieden zoals classic car restauratie, interieurs, meubels, gebouw objecten, campers, motoren of pleziervaartuigen.

Classic Cars

Buiten schadeherstel en onderhoud bent u bij ons ook aan het juiste adres, voor Classic Car restauraies (m.u.v. motorische-en elektrische restaurtaties) kunt u bij ons voor ieder merk terecht. Reparatie, orgineel spuitwerk en een compleet herstel van u complete auto carrosserie, ongeacht de staat van aanleveren. Een reparatie geeft u nog jaren plezier van uw all time droom voertuig.

Voor Amerikaanse modellen is er een intensieve samenwerking aangegaan met USA Cars Louter.

Het adres voor herstel, Het reproduceren van zowel plaatwerk als onderdelen. Alsmede het adres voor APK-keuringen

Voor meer informatie: http://www.usacarslouter.nl/page/home

 

 

I.s.m. Solar Team Twente en PPG Industries preceneren wij u The Red One

Elke twee jaar de Bridgestone World Solar Challenge® plaats. Hierbij rijden deelnemers van over de hele wereld over de Stuart Highway, dwars door Australië, van Darwin (in het noorden) naar Adelaide (in het zuiden).

Het kan gezien worden als dé showcase van nieuwe geavanceerde automotive technologie en een promotiemiddel om duurzaamheid onder de aandacht te brengen. Op 18 oktober 2015 staat Solar Team Twente voor de zesde keer aan de start van de Bridgestone World Solar Challenge® met één doel: aan de start van de race staan met de snelste zonnewagen.

 

 

Nieuw voor 2015

Stel, u heeft schade aan uw auto, maar bent niet voor deze schade verzekerd. Het bedrag is zo hoog, dat u het herstel van de schade niet kunt betalen, maar u heeft uw auto wel nodig.

SchadeLease.nl heeft de oplossing

Als partner zorgen wij ervoor dat uw schade snel en vakkundig hersteld wordt.

Wij helpen u met schadegevallen en bij defecten aan uw (bedrijfs)auto, caravan, camper, motorfiets of scooter. 

Voor als uw schade financieel even niet uitkomt

 

Schadelease.nl is een bemiddelingsbedrijf in schadeherstel. Particulieren en bedrijven met schade aan hun voertuig die daarvoor niet over de juiste verzekering en middelen beschikken, kunnen deze laten herstellen tegen gespreide betaling.

ADRES

Boswijklaan 54
3941 ZN DOORN (BOSWIJK)

Tel. 0343-456956

info@autoschade-amerongen.nl  

Openingstijden:

Maandag t/m Vrijdag:

08.00 tot 17.00

Zaterdag:

09.00 tot 12.30

 

Partner van: